Om os

Når vi ikke har travlt med at besøge alle afkroge af kongeriget, bruger vi vores tid på diverse andre projekter på internettet. Vi står blandt andet bag:

  • Findenkæreste.dk – Her hjælper vi singler med at finde kærligheden online såvel som offline. Selvom vores primære målgruppe er enlige, er der også tekster og guides som henvender sig til folk i fast parforhold. Vi har eksempelvis skrevet en artikel med ideer til gaver, forslag til romantiske weekendophold osv.
  • Temptations.dk – Temptations er et lidt anderledes og modigt projekt, forstået på den måde, at det ikke nødvendigvis er det første vi fortæller om, når vi sætter os til bords til en barnedåb eller lignende. Årsagen er, at hjemmesiden beskæftiger sig med sexlegetøj. Vi mener, at sexlegetøj kan gavne de fleste sexliv, og derfor har vi sat os for at gøre danskerne klogere på de mange muligheder med frækt legetøj til voksne.
  • BabyHelp.dk – I en helt anden grøft finder du BabyHelp.dk, en hjemmeside som henvender sig til nybagte forældre, som har svært ved at finde rundt og orientere sig i junglen af babygrej og udstyr. Vi anbefaler de bedste pusleborde, babyalarmer, tremmesenge og lignende.’
  • Biopejs-eksperten.dk – Danmark er koldt, trist og gråt i store dele af året, og trænger man til varme og hygge, kan man med fordel sætte sig til rette foran en lun og smuk biopejs. Desværre er der endnu ikke så mange danskere der kender til biopejse, hvorfor vi har gjort det til vores mission at sprede budskabet.